Welkom bij Global Goals Go!

Hét interactieve spel dat plezier en betekenis combineert! Ga samen met je team op avontuur en ontdek de wereld van de Global Goals. Bereid je voor op spannende uitdagingen die je meenemen op een reis vol avontuur, teamwork en positieve impact!

Samen

De wereld

Veranderen

Het spel
met Impact

Het spel

Global Goals Go is niet zomaar een spel; het is een reis door de 17 Global Goals van de Verenigde Naties. Het is een uitnodiging om de wereld te verkennen, uitdagingen aan te gaan en nieuwe manieren te ontdekken om bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

We geloven dat de wereld beter kan worden als we samenwerken aan gemeenschappelijke doelen. Ons spel is een kans voor jou en je team om de kracht van collectieve actie te ervaren en een echte impact te maken op de wereld om ons heen.

Hoe werkt Global Goals GO? Eenvoudig! Download onze app, vorm een team met vrienden of familie en ga op pad. Ontdek real-life locaties, voltooi missies en maak een verschil terwijl je plezier hebt. Samen bouwen we aan een wereld waarin iedereen een rol speelt in het creëren van een betere toekomst. Doe je mee?

FAQ

Global Goals GO is een interactief spel dat spelers uitnodigt om de 17 Global Goals van de Verenigde Naties te verkennen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst door middel van leuke uitdagingen en missies.

Om deel te nemen aan het spel, download je eenvoudigweg onze app, vorm je een team met vrienden of familie, en ga je op pad om real-life locaties te ontdekken en missies te voltooien.

Je hebt alleen een smartphone nodig met de Global Goals GO-app geïnstalleerd. Zorg ervoor dat je GPS en internetverbinding zijn ingeschakeld voor de beste spelervaring.

Bedrijven en grote groepen kunnen Global Goals GO gebruiken als een teambuildingactiviteit, een platform voor duurzaamheidsinitiatieven, of als onderdeel van hun maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) programma’s. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor bedrijven.

Ja, om Global Goals GO voor uw team of organisatie aan te vragen, kunt u contact met ons opnemen via ons aanvraagformulier op de website. We zullen dan de beschikbaarheid en opties met u bespreken.